Maak doneer Qr-codes
en verstuur donatie tikkies

0% platformkosten, dus je kunt gelijk beginnen.
Maak doneer Qr-codes voor jouw goede doel of geldinzamelactie. Verstuur doneer betaalverzoeken (zoals tikkie) die je gemakkelijk via alle social media kanalen kunt delen.

Wat we aanbieden

Doneren QR-code & tikkie doneren

Betaalverzoek donatie (tikkie)

Bied de gemakkelijkste en snelste betalingsmethode door een betalingsverzoek te delen (tikkie). Stel vooraf een bedrag in dat de donateur kan afrekenen. Zodra de donateur op het donatie betaalverzoek klikt, wordt hij direct doorgestuurd naar de betalingspagina waar de betalingsmethode kan worden geselecteerd. De donatie is binnen een paar klikken afgerond.

Hoe het werkt

1. Ga naar de desbetreffende geldinzamelactie.
2. Klik op de knop ‘Delen’.
3. Selecteer de 3e optie ‘Betaalverzoek’.
4. Stel het te doneren bedrag in.
5. Deel het betaalverzoek via de beschikbare social media kanalen. Je kunt er ook voor kiezen om de link te kopiëren en deze zelf te delen of een QR-code te genereren.

Doneren QR Code

Met de doneer QR-code kun je direct linken naar je geldinzamelactie, donatieformulier of betaalverzoek. Elke telefoon heeft tegenwoordig standaard een QR-codescanner in de camera, wat het typen van lange URL’s overbodig maakt. Gebruik de QR-codes op schermen en drukwerk en link direct naar de gewenste pagina van je inzamelingsactie.

Hoe het werkt

1. Ga naar de desbetreffende geldinzamelactie.
2. Klik op de ‘Deel’ knop.

3. Selecteer welk deel van je geldinzamelactie pagina je wilt delen. J kunt kiezen uit: de geldinamelactie pagina zelf, het donatieformulier of het betaalverzoek. Bij de laatste optie staat het bedrag vast en wordt de donateur rechtstreeks naar de betaalleverancier gestuurd.
4. De QR-code wordt direct aangemaakt en kan onderaan het scherm worden gedownload.

 

Deel op Sociale Media

Deel je geldinzamelactie direct op Sociale Media door op de iconen te klikken.

Insluiten op je eigen website

(binnenkort)

Je kunt de donatieknop of het donatieformulier ook insluiten op je eigen website. Voor WordPress websites heeft Whydonate een officiële WordPress plugin gebouwd. Voor alle andere type websitebouwers (Wix, Joomla, Drupal, Jouwwebsite, Square, Webflow etc.) heeft Whydonate een universeel HTML script ontwikkeld.

Functionaliteiten

Waarom is Whydonate het juiste geld inzamel platform voor mij?

0% platform kosten

Whydonate rekent 0% platform kosten en geen vaste abonnementskosten. Er zijn alleen standaard kosten voor betalingsverwerking van o.a. iDeal, Bancontact, Creditcard, Paypal etcetera.

Customer support

Hulp nodig? Onze klantenservice staat ten alle tijden voor je klaar!

Responsive ontwerp

De pagina’s zijn geoptimaliseerd voor weergave op alle apparaten, zoals desktop, tablet en mobiel.

Dashboard

Het uitgebreide dashboard biedt een compleet overzicht van alle uitbetalingen, donaties en bijbehorende geldinzamelacties.

Netwerk

Bereik naast je eigen netwerk 175.000+ donateurs en 100.000+ bezoekers per maand op Whydonate.

Registratie binnen enkele minuten

Registreer je binnen enkele minuten en begin direct met online geld inzamelen.

Whydonate

Start met geld inzamelen

Whydonate maakt online geld inzamelen eenvoudig en toegankelijk voor particulieren en goede doelen over de hele wereld. 0% platformkosten, dus je kunt gelijk beginnen.

Menu
Top