Visio goes together

Back on track

Gezondheidszorg

Created by :

Visio goes together

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Visio is een instelling voor visueel beperkte mensen. Mogelijk ook met een lichamelijke en/of geestelijke beperking.

Zij kunnen bewegen mits ze een begeleider hebben. Nu is het juist voor deze mensen erg belangrijk dat ze naar buiten kunnen.

Door een "together" fiets (duo fiets) met trapondersteuning kan de bewoner met begeleider er samen op uit. Deze fiets is erg kostbaar in aanschaf. Vandaar dat we uw hulp hard nodig hebben. 


Op zondag 21 mei 2017 organiseren we een leuk sponsortocht waar gefietst en gelopen gaat worden. Ralph is een bewoner van Visio de blauwe kamer en zal met zijn hardlopende begeleidster Patricia een rondje fietsen van 15KM. Er zullen meerdere bewoners deelnemen met hun begeleiders. Een ieder kiest een afstand naar keuze en zet zich op die manier in om hun steentje bij te dragen voor de Together Bike.

Natuurlijk bent u als deelnemer ook van harte welkom om deel  te nemen aan deze sponsortocht. U betaald zelf € 7,50 en daarnaast is het mogelijk om u via deze site te laten sponsoren door familie, vrienden en kennissen.  U bepaald zelf welke afstand u fietst of loopt.

Na afloop is er voor iedereen wat te drinken en een stukje fruit. Dit beloofd een gezellige dag te worden.

Iedereen kan deelnemen. Onder het motto: Meer zielen, meer vreugd.