Vanuit gezondheidssituatie nieuwe start maken: B&B (met tegenprestatie)

Vanuit gezondheidssituatie nieuwe start maken: B&B (met tegenprestatie)

Maatschappij

Created by :

Vanuit gezondheidssituatie nieuwe start maken: B&B (met tegenprestatie)

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 60 of € 3.500
1.7% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Beste lezers.

Ik wil jullie het volgende vragen.

Ik heb nogal heftige jaren achter de rug. Ik ben ziek geworden door de duiven van mijn buurman (duivenmelkerslong). Ik heb gedwongen moeten verhuizen, vanuit Utrecht naar Brummen, omdat ik geen andere woning op korte termijn kon krijgen. Ik moest z.s.m. verhuizen vanwege die longen. Het heeft mij veel fysieke, mentale en financiële schade opgeleverd. Ik heb een intensieve strijd met de woningcorporatie gevoerd. Na een jaar leidde dat tot niets. Ik heb door dit alles toch wel financiële schade gehad en blijvende schade aan de longen. Nou vertel ik het heel kort.

Ik ben beeldend kunstenaar en heb het plan opgevat om een B&B bij het huis te beginnen voor 2 personen om zo de hele situatie een positief karakter te geven. Uiteraard wil ik die ook kunstzinnig inrichten. Er moet het één en ander aan verbouwd en warm water aangelegd worden; de schatting is 3500 euro. Omdat ik geen genoegdoening heb gehad van de woningcorporatie wil ik het op deze manier doen. Wat ik vraag is een bedrag van vanaf 60 euro. Hier krijgen twee personen een gratis overnachting voor of een schilderijtje. Eenieder die hier aan mee wil werken, ben ik erkentelijk. U kunt via mijn site contact met mij zoeken voor meer informatie: www.ateliertje.info.