Van ons salaris lukt geen keukeninventaris!

Maak ons blij met keukengerei! Aan alles is nu een gebrek, potten, pannen, schalen en ook bestek. Onze bewoners zijn niet selectief en blij met ieder initiatief.

Maatschappij

Created by :

Stichting Ouderinitiatief De Zuidplas

Location:

Moordrecht, Nederland

€ 0 of € 750
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Help ons met uw donatie!

In ons wooncomplex voor onze 19 jongeren met een beperking is een gemeenschappelijke ruimte met een keuken. Hier wordt met z'n allen gekookt en natuurlijk ook gezamenlijk gegeten. Want het is niet de bedoeling dat de bewoners zich teveel afzonderen. Contact moet juist bevorderd worden en zeg nu zelf: samen koken en eten is daar een uitstekend middel voor! En dus willen we onze keuken graag voorzien van alle noodzakelijke attributen die dit mogelijk maken. Dus denk aan pannen, potten, schalen, bestek e.d. waarbij we rekenen houden dat deze zaken ook door bewoners met een handicap gebruikt moeten kunnen worden. Veiligheid is dus van groot belang. En daarvoor is geld nodig en willen we graag een beroep doen op uw vrijgevigheid om onze keuken en kookwens in vervulling te laten gaan. Iedere donatie is welkom en we beloven u dat we het ons goed zullen laten smaken! Bij voorbaat dank! Alle bewoners van Stichting Ouderinitiatief de Zuidplas.