Stuur Rivelino naar de gevangenis in Brazilie!

Rivelino Rigters is zanger, rapper, schrijver en ervaringsdeskundige. Hij wil graag naar Brazilië om in gevangenissen, scholen, afkickklinieken en in de favela's zijn verhaal vertellen dmv muziek en het gesproken woord. Dit om inspiratie en hoop door te geven.

Maatschappij

Created by :

Rivelino Rigters

Location:

, Brazilië

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.
wie is Rivelino?


Rivelino Rigters is zanger, rapper, schrijver en ervaringsdeskundige talentcoach. Al sinds 2004 gaat hij naar jeugdgevangenissen en PI’s om zijn verhaal te vertellen met behulp van muziek en zijn boeken. De laatste twee jaar gaat hij ook naar het buitenland om mannen en jongeren in gevangenissen en op scholen te bereiken met positiviteit en hoop. Hij gelooft er namelijk sterk in dat rolmodellen een positieve invloed kunnen hebben op de denkwijze van (ex) gedetineerden. Daarom zet hij zich oa ook in als ervaringsdeskundige en talentcoach voor projecten in jeugdgevangenis de Hartelborgt waar hij 3 jaar een maatjesprogramma heeft geleid waarbij hij wekelijks jongeren aan een vrijwillige mentor koppelde. Daarnaast heeft hij ook een talentontwikkelingstraject opgezet voor jong-volwassenen die net vrij zijn gekomen in opdracht van reclassering. Hij heeft twee boeken uitgebracht die door oa Candy Dulfer en Ilco vd Linde (Masterpeace) zijn aanbevolen.wat wil hij doen in Brazilië?

in Cuiaba in Brazilië wil hij graag op bezoek in 3 gevangenissen om daar de mannen en jongeren toe te spreken en voor ze te rappen en zingen. Hij wil 3 scholen bezoeken om de jongeren te inspireren en motiveren met zijn verhaal en muziek. Ook wil hij twee afkickcentra bezoeken en een groot straatevent organiseren ism bijbelschool STEF die hem helpen organiseren via Jacco Zutphen, een goede vriend en lokale zendeling.


Wil jij meehelpen ?

Door een bijdrage te doen, groot of klein, kan jij helpen om Rivelino naar Brazilië te sturen en daar een positief licht te zijn voor de mannen die vast zitten en de jongeren die een positief rolmodel kunnen gebruiken. Stort nu je bijdrage en maak tevens kans op een tegenprestatie.Bijdrage van 350,- euro : Akoestisch huiskamer concert


Bijdrage van 150,- euro : Leren Blackrockstar Jas


Bijdrage van 50,- euro : Eigen hoed