SpeelOsaurus - Een bijzondere Speelgoeduitleen in Beuningen

De SpeelOsaurus wordt een speelgoeduitleen in Beuningen met bijzonder speelgoed, leuke educatieve kinderactiviteiten, een coffee corner, lezingen voor (groot)ouders/verzorgers; Een plek voor ouders en kinderen om samen te komen, samen te delen, samen te spelen!

Kinderwelzijn

Created by :

Stichting de SpeelOsaurus

Location:

Beuningen, Nederland

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.


De SpeelOsaurus wordt een bijzondere speelgoeduitleen in Beuningen.

We zijn een stichting die zich inzet voor kind en ouders. 

We willen meer worden dan alleen een speelgoeduitleen, ons doel is een community te worden! 

Een plek voor ouders en kinderen om samen te komen en te spelen.

De SpeelOsaurus wordt een speelgoeduitleen met bijzonder leuk en educatief speelgoed en leuke educatieve kinderactiviteiten.

Maar ook aan de (groot)ouders/verzorgers is gedacht er komt een coffee corner om lekker een kopje thee/koffie te drinken terwijl uw (klein)kind het mooie speelgoed even grondig uit test. Ook zullen we lezingen en workshops voor (groot)ouders/verzorgers gaan organiseren.

De SpeelOsaurus wordt een plek voor ouders en kinderen om samen te komen, samen te delen en samen te spelen!We zijn deze crowdfunding begonnen om geld op te halen de SpeelOsaurus te kunnen starten! We gaan jullie bijdrage gebruiken voor de aanschaf van leuk en educatief speelgoed, toffe inrichting van de SpeelOsaurus en natuurlijk is nog veel meer waar we jullie steun voor kunnen gebruiken!


Steun ons en daarmee de kinderen(en (groot)ourders) in de omgeving Beuningen, laten we samen zorgen voor een reusachtig leuke speelgoeduitleen!

Doneer* en deel is het motto van deze campagne want samen maken we het sterk.

Samen delen, samen spelen! Meer over ons: 

De SpeelOsaurus is gestart vanuit een visie, vanuit het zien van meer mogelijkheden om samen te komen. Wij zien zoveel meer potentie in het

concept speelotheek/speelgoeduitleen; de mogelijkheid om mensen te verbinden binnen hun samenleving, een spelend hart te worden van een dorp of wijk. De gelegenheid om ouders van jonge kinderen te helpen, hen de kans te geven kennis te delen, maar ook elkaar te ontmoeten. Kansen om kinderen te leren spelen op allerlei manieren, met bijzonder speelgoed maar ook met fantasievolle verhalen en creatieve activiteiten. Het vooruitzicht van kinderen die spelenderwijs wijs mogen worden.

Wij willen hen in die ontwikkeling ondersteunen.


Kortom:

SpeelOsaurus wil meer worden dan een speelgoed uitleen.

Het is ons doel om een community te zijn. 


Daarvoor hebben we jou hulp nodig!!


We zijn een stichting zonder winst oog merk en draaien volledig op vrijwilligers. 

Ook voor het financiele plaatje moeten we het hebben van donaties, zonder uw hulp kunnen we de SpeelOsaurus geen realiteit maken!


*We zijn blij met elke euro! En je kan al vanaf 4€ doneren via WhyDonate(klik op 'anders' als je op de doneer button hebt geklikt!)

Doneer en deel is het motto van deze campagne wanten samen maken we het sterk.

Samen delen, samen spelen!


Kom ook eens kijken op http://www.speelosaurus.nl/  of onze facebookpagina https://www.facebook.com/SpeelOsaurus/Geen geld om te doneren?

Geen probleem! Je kan nog steeds helpen!!

We zijn ook op zoek naar spellen, speelgoed en materiaal voor in de SpeelOsaurus. Dus heeft u nog goed, mooi, compleet en netjes speelgoed dat u niet meer gebruik?

Doneer het dan, wij zorgen dat het een prachtig nieuw leven krijgt!*

        

Ook zoeken we nog een heleboel vrijwilliger voor allerlei functies.

Zoals:

- gastvrouw/heer: lekker gezellig praatje maken in speelotheek, koffie inschenken, speelgoed uitlenen en innemen.

- Vrijwilligers coördinator: je hebt mee werven van vrijwilligers en het maken van roosters, contact houden. Je bent het aanspreek punt tussen onze vrijwilliger en ons bestuur.

- Activiteitenplanner; Samen met andere uit ons team ga je activiteiten organiseren voor de kinderen maar ook voor de ouders. Denk aan buiten spellen of een lezing over ontwikkeling van je kind. Ook zoek je samenwerking mer al bestaande activiteiten.

-Marketing assistent: Ervaring op doen in marketing? We zoeken een marketing assistent die wilt bijspringen in de communicatie. (Studenten welkom, kan vanuit huis, Begeleiding voor ervaren marketeer!)

Interesse? Stuur vooral een mail naar: Speelosaurus@gmail.com*speelgoed dat gedoneerd word en helaas niet meer geschikt is voor de speelotheek word gedoneerd aan de kringloop zodat het altijd een goede bestemming krijgt.