Overberg – De Hoge Linde Team 2

In de zomer wordt er vier weken lang Dabarwerk aangeboden op de camping. Op camping De Hoge Linde staan veel stacaravans waar gezinnen vanaf het begin van het seizoen tot aan het eind van het seizoen elk weekend verblijven. In de vakanties zijn zij er natuurlijk ook! De campinggasten komen uit het hele land.

Geloof

Created by :

IZB

Location:

Overberg, Nederland

Connected to:

Dabar-werk 2019

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

´s Morgens is er kinderclub voor kinderen van 4 t/m 9 jaar en een tienerprogramma voor kinderen van 10 jaar tot ongeveer 14 jaar. Als er vraag naar is, is er voor de jongeren ook vaak een bijeenkomst om meer te weten te komen over de Bijbel en vooral lekker samen te zingen.´s Middags is er tijd voor een spel of iets creatiefs en ´s avonds is er voor de kleintjes poppenkast, daarna eventueel iets sportiefs en als afsluiting een avondsluiting. Op zondag is er een campingdienst.


De kerken van Overberg en Amerongen/Elst zijn bij Dabar betrokken door o.a. gemeenteleden die warme maaltijden voor het team koken. Er wordt vanuit deze gemeenten altijd meegeleefd met het Dabarwerk.