No Sun Run 2019 | Wij lopen mee!

Hardlopen in het donker om aandacht te vragen voor huidkanker! Help mee aan een huidkankervrije generatie. Voor onze kinderen.

Gezondheidszorg

Created by :

Paula Van den Broek

Location:

Zaandam, Nederland

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Dit jaar gaan wij ons weer inzetten voor dit goede doel. Meehelpen aan een huidkankervrije generatie! Voor onze kinderen!


Wij als ouders hebben de verantwoordelijkheid om onze kinderen te beschermen tegen de zon. Hier hebben zij op latere leeftijd profijt van.

Het Huidfonds zet zich hier voor in met het project  “Betere UV-bescherming bij kinderen om huidkanker te voorkomen”.


Persoonlijk vind ik deze vorm van kanker zwaar onderschat. Het lijkt of we de gevolgen van huidkanker niet goed begrijpen. Hoe vaak in je leven ben jij al verbrand? En voor je 15e levensjaar? 


Helaas heb ik een paar jaar geleden mijn neef, op veel te jonge leeftijd, verloren aan de gevolgen van huidkanker. (Mark ❤️)

Maar onlangs zijn we in mijn gezin ook getroffen door een vorm van huidkanker. Misschien is dat ook niet raar als je weet dat 1 op de 6 Nederlanders huidkanker krijgt. Ik vind het vooral confronterend dat dit ook jonge mensen treft.


Al met al, motivatie genoeg om te gaan hardlopen voor dit belangrijke doel! 


Ik ga dit niet alleen doen. Samen met Kevin en Nicole gaan we proberen ons geld-doel binnen te halen. En daarna lopen we samen met het Huidfonds op zaterdagavond 21 september de Damloop by night. 


Helpen jullie ons mee?