Niertransplantatie voor Richard

Niertransplantatie voor Richard

Maatschappij

Created by :

Niertransplantatie voor Richard

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Waarom deze actie opnieuw?

Lieve vrienden en familie, Een aantal maanden geleden konden wij een deel van Richards operatie betalen dankzij jullie donaties. We zijn inmiddels bijna een half jaar verder, de transplantatie is gelukt, maar Richard kon nog niet terugkeren naar huis door complicaties. Wij proberen nu nog een keer geld in te zamelen voor het resterende deel van de operatiekosten en de nog lopende onderzoeken. Gelukkig dat de vriendenkring nog een keer wil helpen, waarvoor ik Whydonate heb geactiveerd. Bij voorbaat hartelijk dank voor je donatie!

Helpt u mij … om mijn broer te redden?

Richard had een niertransplantatie in 2009, hij was toen 30 jaar. De nieuwe nier begaf het helaas in 2014 na een zware malaria aanval. Sindsdien moest hij het zonder nier doen. Om de dag heeft hij een dialyse, wat ook nog eens kostbaar is. Hij is er nu slecht aan toe. Een nieuwe niertransplantatie is dringend nodig.

Gelukkig is er een donor gevonden: mijn zus Nancy is bereid een nier af te staan… De operatie moet in India plaatsvinden, want in Tanzania is nauwelijks medische zorg.Het ziekenhuis in India (Madras Medical Mission in Chennai) is zeer professioneel en zij hebben een goede reputatie. Daar kreeg Richard ook zijn eerste transplantatie.

Wat nu ontbreekt zijn de financiële middelen (€16.000) voor de operatie en voor wat er verder bij komt kijken…. Vanuit mijn vriendenkring krijg ik veel medeleven. Met het aanbod voor donaties moest ik een manier vinden om dat goed te kunnen behandelen. Vandaar dat ik voor deze site heb gekozen.

Alvast mijn innige dank en hopelijk breng ik goed nieuws in het nieuwe jaar!

Neema van Wagensveld-Usiku en Jan van Wagensveld