LINKERBAAN KICK-OFF 2017

LINKERBAAN KICK-OFF 2017

Maatschappij

Created by :

LINKERBAAN

Location:

Netherlands, Netherlands

Connected to:

LINKERBAAN
€ 0 of € 2.000
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

LINKERBAAN is een vrijwillige vereniging die zich richt op gedetineerden vanuit de Afrikaanse diaspora tot 23 jaar. Dit betekend echter niet dat dit anderen uitsluit voor het ontvangen van dezelfde informatie. Het is een vereniging welke een steun in de rug voor een ieder mag zijn, maar zich ook focust op het informeren van de doelgroep met betrekking tot hun roots, mogelijkheden, lichamelijke en geestelijke gezondheid en de kracht van het individu. We richten ons daarbij ook op het tegengaan van eenzaamheid.

Het doel van LINKERBAAN is uiteindelijk de genoemde doelgroep bij te staan en persoonlijke, dan wel schriftelijke ondersteuning en begeleiding te kunnen bieden aan gedetineerden die hier behoefte aan hebben en serieus aan de slag willen met hun situatie. Dit met als einddoel krachtiger terug te komen in de maatschappij, bewuster te zijn van zichzelf en kennis op te hebben gedaan.

We verwelkomen een ieder die een vrijwillige bijdrage wilt leveren. Dit mag als individu of als bedrijf/organisatie. Deze bijdragen zullen gebruikt worden voor onkosten gerelateerd aan directe stappen met betrekking tot het bereiken van de doelen van LINKERBAAN. Zo zal het bijvoorbeeld worden benut voor het printen van informatie en het verstrekken van boeken en tijdschriften welke een positieve invloed hebben op de ontwikkeling van het individu.

Het doelbedrag dat wij hebben gekozen is opgebouwd uit:


Het één keer per maand drukken van 100 boekjes van 16 pagina's: euro 102 per maand: euro 1224 per jaar

Papiervoorziening voor een heel jaar: circa euro 100 per jaar

Eventuele onvoorziene kosten voor een heel jaar


Uiteraard gaan wij niet uit van de volledige dekking door middel van deze actie. Wij waarderen elke vorm van hulp.