Lianne rent de No Sun Run van het Huidfonds

Door hard te lopen in het donker vraag ik aandacht voor een huidkankervrije generatie. De opbrengst van de No Sun Run gaat naar de Zonnetjesweek van het Huidfonds.

Gezondheidszorg

Created by :

Lianne Duijs

Location:

Haastrecht, Nederland

€ 10 of € 150
6.7% funded
30 day(s) left

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Help mee aan een Huidkankervrije generatie!

Huidkanker is de meest voorkomende en snelst toenemende kankersoort in Nederland. Eén op de zes mensen krijgt hiermee te maken. Op jonge leeftijd onbeschermd in de zon, vergroot het risico aanzienlijk om op latere leeftijd huidkanker te krijgen. Het Huidfonds zet zich in voor een huidkankervrije generatie door ouders van jonge kinderen te vertellen over huidbescherming in de zon. Dit doen we tijdens de Zonnetjesweek. Een themaweek waarbij op kinderopvanglocaties op een positieve en speelse manier voorlichting gegeven wordt over veilig spelen in de zon. 


Waarom loop ik de No Sun Run? 

Ik ben projectmanager bij het Huidfonds, een goededoelenorganisatie op het gebied van de huid. Eén van de projecten waar ik aan werk is de Zonnetjesweek. Dit jaar hebben meer dan 1.600 kinderopvanglocaties in Nederland meegedaan aan de Zonnetjesweek. Hier ben ik heel trots op. Volgend jaar hoop ik dat we een nog leukere en grotere Zonnetjesweek kunnen organiseren. Dat kan alleen door middel van donaties. Daarom loop ik op 21 september 2019 de No Sun Run tijdens de Damloop by Night.


Steun je mij? Alvast bedankt!