Lente Estafette Marathon Amstelveen

Voor ons 50-jarig jubileum doet KinderRijk ook in 2019 met meerdere teams mee met de Lente Estafette Marathon van Amstelveen. Steun jij onze renners?

Evenement

Created by :

KinderRijk

Location:

Amstelveen, Nederland

Connected to:

Krajicek Foundation

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.


KinderRijk is jarig!

In 2019 bestaat kinderopvangorganisatie KinderRijk 50 jaar. Dit indrukwekkende jubileum vieren we een jaar lang met feestelijkheden voor onze kinderen, ouders, medewerkers en partnerorganisaties. Het thema van dit feestjaar is "Spelen is een feest". En dat is precies wat we ieder kind gunnen. Daarom zetten wij ons dit jubileumjaar in voor de Krajicek Foundation.


Help je mee?

Net als vorig jaar rent KinderRijk ook in 2019 met meerdere teams mee in de Lente Estafette Marathon van Amstelveen. Op zondag 24 maart zetten onze collega’s hun uithoudingsvermogen in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Krajicek Foundation. Ren jij niet mee, maar wil je de deelnemers wel extra motiveren door ze te sponsoren? Doneer dan een financieel steuntje in de rug via dit WhyDonate fonds. 


Op deze pagina zie je hoeveel geld we al opgehaald hebben met deze sportieve actie!