Huissense Straatspeeldag 2018

Huissense Straatspeeldag 2018

Maatschappij

Created by :

Huissense Straatspeeldag 2018

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

All the information (Tittle, description and content) is auto-translated using Google Translate.

Wie zijn wij:

Stichting Huessevents is, het organisatieteam van de Huissense Straatspeeldag (bestaande uit 5 enthousiaste vrijwilligers) is volledig toegewijd om, zonder enig winstoogmerk, aan de sport en spelbehoeften van kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar uit Huissen en omsteken te voldoen.


Doel Straatspeeldag:

Het voor kinderen mogelijk maken om 1 dag per jaar verkeersveilig buiten te kunnen spelen. Straten worden voor één dag voor al het verkeer afgesloten. Tijdens de Straatspeeldag kun je de hele middag geheel verkeersveilig buitenspelen. Visie:Met behulp van belangeloze medewerking van ondernemers en lokale en regionale sport en spelverenigingen en culture instellingen een jaarlijks terugkerend, betaalbaar evenement organiseren voor kinderen van 0-12 jaar. We dragen bij aan een sportieve en gezonde levensstijl voor de opgroeiende jeugd.


Missie:

Bijdragen aan een gezonde levensstijl ten behoeve van het verlagen van de kans op overgewicht, een goede ontwikkeling van sociale en emotionele vaardigheden en het verkleinen van kansen op relationele agressie van de opgroeiende jeugd. De Straatspeeldag richt zich in het bijzonder op de hedendaagse jeugd die opgroeit in een gedigitaliseerde tijd van computers, smartphones en tablets. Hierdoor brengen kinderen aanzienlijk meer tijden binnenshuis dan vroeger.