Help the Gibbons at Highland Farm

Help the Gibbons at Highland Farm

Maatschappij

Created by :

Help the Gibbons at Highland Farm

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 245 of € 2.000
12.3% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Lieve Dierenvrienden,

Deze zomer ben ik 4 weken op reis geweest naar Thailand. Van de 4 weken heb ik 1 week vrijwilligerswerk gedaan bij Highland Farm Ape in Amphur Mae Sot. Dit heeft mij doen besluiten om deze geweldige mensen en prachtige dieren een handje te gaan helpen.

Mijn naam is Lisa van Nieuwenhuizen, zoals mijn vrienden mij altijd beschrijven ben ik een echte dierenvriend. Door de jaren heen ben ik erg actief geweest met dieren en ben ik erg begaan met het dier en welzijn. Dit is dan ook de reden dat ik mijn reis heb gecombineerd met een week vrijwilligerswerk.

Het grootste aantal gibbons dat leeft op de Highland Farm zijn slachtoffer van het toerisme, ernstig verwaarloosd en/of mishandelend. Op de Highland Farm worden ze verzorgd en overgoten met liefde tot ze weer helemaal zijn hersteld. Met de juiste opvang, voeding en verzorging wordt er mogelijk gemaakt dat ze op de Highland Farm nog lang en veilig kunnen leven. Maar zij kunnen het niet alleen!

De Highland Farm werkt met vrijwilligers en donaties, op deze manier wil ik dan ook, samen met jullie, gaan helpen. Het aantal Gibbons staat nu op: 69. Dit vraagt veel zorg, medicijnen, voeding, liefde en een vertrouwde omgeving. Met dit project wil ik graag geld inzamelen om deze prachtige dieren te helpen zodat Pharanee (oprichter van de Highland Farm) door kan gaan met haar levenswerk.

Lisa van Nieuwenhuizen