give back some confidence

give back some confidence

Maatschappij

Created by :

give back some confidence

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

All the information (Tittle, description and content) is auto-translated using Google Translate.

Give back some confidence dat is wat ik graag wil bereiken. ik ben sheena 27 jaar en ik werk al 10 jaar in de zorg. iets wat ik heel erg leuk vind maar ik zou graag iets meer willen doen en vanuit ervaringen uit mijn omgeving heb ik besloten dat ik graag de opleiding microblading en medische correcties wil gaan doen.

 Want stel je eens voor dat je elke ochtend op staat of de deur uitgaat en geconfronteerd wordt met dat gene wat je juist zo onzeker maakt.
misschien ben je ooit heel erg verbrand en heb je zichtbare brandwonden in je gezicht, misschien heb je vitiligo en staren mensen je aan omdat je overal vlekken hebt of heb je borstkanker gehad en na een reconstructie geen tepels meer.

 met de opleiding medische correcties leer je om de vlekken van bv vitiligo of de zichtbaarheid van littekens weg te nemen, je leert hele nieuwe tepels te creëren. en de opleiding microblading zorgt ervoor dat ik natuurlijke wenkbrauwen kan maken bij iemand die bv helemala geen wenkbrauwen meer heeft ( bij bijvorbeeld alopecia) hoe gaaf is het als je elke keer iemand echt kunt helpen en met een beetje meer zelfvertrouwen de deur uit laat gaan.

 ik kan mensen er niet vanaf helpen maar ik kan ze wel net dat ene duwtje geven waardoor ze weer vol vertrouwen de deur uit gaan sochtends en ik zou het heel fijn vinden als ik hierbij geholpen zou kunnen worden. we hebben namelijk 2 kleine kindjes en zijn bezig met een verhuizing waardoor er op dit moment geen financiën zijn om zelf de gehele opleiding te betalen. ik zou het heel tof vinden als jullie mij met dit deel kunnen helpen dan kunnen wij zelf de rest bijleggen.

 let's give them some confidence together!