De muziek die geef je door! Steun de Nationale Dag van de Muziek

De muziek die geef je door! Steun de Nationale Dag van de Muziek

Maatschappij

Created by :

Stichting Nationale Dag van de Muziek

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Samen muziek maken en menselijke waarden als empathie, creativiteit en respect voor elkaar weer vooropzetten, dát wil Stichting Nationale Dag van de Muziek stimuleren in Nederland. De Nationale Dag van de Muziek (NDvdM), die op 24 maart 2017 landelijk via zoveel mogelijk media-kanalen zal worden uitgeroepen, dient als focusmoment voor het besef dat muziek een internationale taal is die culturele verschillen overbrugt.

De NDvdM zal ieder jaar een actueel thema krijgen. Voor het eerste jaar, dat tot 24 maart 2018 loopt, zal dit het thema ‘VERBINDING’ zijn. Vanuit het besef dat muziek een internationale taal is die de culturele verschillen overbrugt zal ‘verbinding’ voor de volgende edities een blijvend onderliggend thema zijn. Wij zijn er unaniem van overtuigd dat het realiseren van de NDvdM als jaarlijkse Nationale viering van de Muziek gedragen zal worden door iedereen die van muziek maken houdt.

Dat zijn vele honderdduizenden mensen van alle leeftijden, milieu’s en achtergronden! U dus! Het rechtstreeks financieel mogelijk maken van de NDvdM door muziekminnend Nederland ligt niet alleen voor de hand, maar huldigt ook het principe ‘vele handen maken licht werk’ en in dit geval: ‘vele harten maken licht muziek’!