Alphen Eagles American Football Vereniging

Teamwork, Strategy, Discipline, Fun

Sport

Created by :

Alphen Eagles American Football Vereniging

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Teamwork, Strategy, Discipline, FUN!

Dat zijn de kernwaardes die wij als één-na-oudste American footballclub van Nederland communiceren naar onze leden en supporters.

De Alphen Eagles is dankzij onze kernwaardes een club met een prachtige geschiedenis. Door de jaren heen hebben we veel mooie prestaties behaald met als hoogtepunt het winnen van de hoogste prijs in American football Nederland: de Tulipbowl.  Dit is ons een aantal jaar achtereen gelukt, namelijk in 2012, 2013 en 2014. Een resultaat waar we natuurlijk erg trots op zijn.

Met onze club proberen we altijd te laten zien dat de sport voor iedereen geschikt is, jong-oud, groot-klein, dik-dun, jongen-meisje. We zijn er trots op dat er zoveel diversiteit is binnen onze club en we hopen dat we in de loop van de komende jaren deze diversiteit kunnen behouden. 

Mocht je geïnteresseerd zijn in onze club, schroom dan niet om op onze website te kijken www.alpheneagles.com of om contact op te nemen met info@alpheneagles.nl 


Met sportieve groet,

De Alphen Eagles