Actie voor Beyond the Moon

Ik organiseer deze actie ten voordele van Beyond the Moon, een organisatie die zieke kinderen samen met hun familie een fantastische en aangepaste vakantie bezorgt.

Kinderwelzijn

Created by :

Eva Theunissen

Location:

Genk, België

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Beste bezoekers


Welkom op de pagina van mijn goed doel.


Mijn naam is Eva Theunissen. Ik ben deze actie gestart omdat ik het belangrijk vind dat zieke kinderen mooie momenten kunnen beleven en kind kunnen zijn. De organisatie Beyond the Moon maakt dit waar door vakanties te organiseren voor deze kinderen en hun familie. Meer informatie vindt u op de website https://www.beyondthemoon.org/nl.


U kunt een bedrag naar wens doneren. Vanaf een bedrag van 10 euro krijgt u een bedankje per post toegestuurd. Hierbij kunt u kiezen tussen 3 zelfgemaakte wenskaarten en 2 stevige kaarten met een speciale foto op de voorkant en een quote/gedicht op de achterkant. Om dit te kunnen doen vraag ik u wel uw naam, adres en keuze per mail (actie2019.beyondthemoon@hotmail.com) naar mij te sturen. Vermeld liefst ook de datum van uw donatie. Hierna stuur ik het bedankje zo snel mogelijk naar u op.


Het volledige bedrag (min de kleine kost van het bedankje) stort ik op de rekening van Beyond the Moon.


Ik hoop dat ook u overtuigd bent van de noodzaak van een initiatief zoals Beyond the Moon en hen op deze manier wilt steunen.


Alvast bedankt.