Share page on:

Steun met je donatie onze actie 10k voor 10k voor het KWF in de strijd tegen kanker!  Als 10 vrienden, gaan wij 10 kilometer hardlopen tijdens de Halve Marathon van Roosendaal om hiermee €10.000,= op te halen! Onze beide vaders zijn overleden aan de gevolgen van kanker.

Mijn vader, Ben Jobse senior is overleden op 24 juni 2015. Ik vond het direct een prachtige gedachte om samen met vrienden, bijna exact één jaar na het overlijden van mijn vader, te gaan lopen, aandacht te vragen én geld op te halen voor het KWF.
Mijn vader, Harry Schijvenaars, is in maart 1999 overleden. Hij liep eens met mijn moeder de 10 kilometer tijdens de Roosendaalse Halve Marathon. Daarom vind ik het een mooi idee om geld in te zamelen voor het Koningin Wilhelmina Fonds door middel van acties rond en tijdens de Halve Marathon van Roosendaal.
Het team van hardlopers is ontzettend gemotiveerd om deze actie tot een succes te maken en zodoende veel geld op te halen voor het KWF. Uiteraard hebben wij daarbij jouw steun nodig! Help ons door te DONEREN! Op deze manier maak je ook kans op 1 van de vele prijzen tijdens de loterij en mag je deelnemen aan onze prijsvraag! Uiteraard hopen wij dat je ons team van hardlopers komt aanmoedigen tijdens De Halve Marathon van Roosendaal!

ALVAST HARTELIJK DANK VOOR JOUW STEUN!

Met een dankbare groet,
Ben Jobse & Roland Schijvenaars