Dieren   

Created by :

Maria Moria

Location:

Biervliet, Nederland

Speciale dierenhulp voor gehandicapte dieren.

DUPE VAN CORONA

Speciaal voor de dieren is er in deze tijden hulp nodig want Corona treft ons allemaal. Onze stichting heeft het enorm moelijk nu. We vragen ons af hoe moeten we volgende week doorkomen???, hoe moeten we de volgende maand doorkomen al gaat het alleen maar over het dieren eten klaarzetten zodat ze lekker kunnen eten, hoe moet dit???.


Corona treft ons allemaal maar de dieren speciaal als er niet snel een oplossing komt voor ze en dat is wel het laatste wat we willen. Ons spaartpotje is inmiddels leeg en al vinden we het niet altijd fijn om hulp te vragen omdat we het niet nodig hebben, nu hebben we hulp nodig want zonder jullie komen we de crisis niet meer door.


We helpen hiermee gehandicapte dieren, zieke dieren, oude dieren en invalide dieren maar nu kan dit ineens niet meer. We weten niet meer hoe we zorgeloos kunnen zorgen voor ze en zouden dolgraag voer, medische middelen, snacks en voor de zieke dieren willen kopen. De kwetsbare dieren , de invalide dieren gaan op dit moment voor. We kunnen onze ogen niet sluiten voor ze, ze hebben onze hulp dringend nodig.


We zouden zo graag voor de lockdown nog heftiger wordt onze voorraden aanvullen en de zorg blijven bieden die iedereen van ons gewend is. Zo ontzettend dankbaar zijn we voor alle hulp, alle euro’s of het nu een klein of groot bedrag is!!! 

€ 50 of € 5.500
0.9% funded

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Daniëlle 3 months ago
€25
Maria 3 months ago
€25
Daniëlle 3 months ago
€25
Maria 3 months ago
€25