Zoekt u een concrete manier om te helpen 'de wereld te verbeteren'?

Zoekt u een concrete manier om te helpen 'de wereld te verbeteren'?

Maatschappij

Created by :

Stichting Sumbing Bibir

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 0 of € 25.200
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

On-line schoolproject Craniofacial Institute in Hyderabad.

In India leeft een deel van de bevolking onder de armoede grens. Vooral weduwen, gehandicapten, mensen uit de Dalit-kaste, weeskinderen en kinderen die in de steek zijn gelaten, zijn erg kwetsbaar.Te vaak worden kinderen met schisis te vondeling gelegd of achtergelaten, omdat de ouders niet voor het kind kunnen zorgen. Daarom willen wij deze kinderen met schisis helpen, kortom een beter leven en een betere toekomst bieden. Want eten, onderdak, onderwijs en medische zorg is alles wat deze kinderen nodig hebben!

Dit schoolproject heeft als doel te vondeling gelegde kinderen met schisis - en speciaal meisjes - een betere toekomst te geven door hen onderwijs van lagere school tot universiteit te geven en hen op weg te helpen naar een baan en een volwaardig bestaan in de samenleving. De kinderen wonen in een kostschool, die onderdeel is van het GSR Institutefor Craniofacial Surgery in Hyderabad en volgen regulier onderwijs met andere kinderen zonder schisis.

Wat krijgen de kinderen? Doormiddel van uw financiële bijdrage krijgt het kind toegang tot educatie, medische zorg en persoonlijke verzorging. Hierbij moet u denken aan een schisis- operatie, logopedie en orthodontische behandeling, boeken- en lesgeld, yoga, sportactiviteiten, kost en inwoning.


Wat kunt u doen!

1. Voor € 60 per maand kunt u één kind behalve eten, onderdak en educatie ook medische zorg aanbieden. [operaties, logopedielessen en orthodontische behandeling]

2. Voor € 30 per maand kunt u één kind behalve eten en onderdak ook toegang tot educatie geven. [school- en boekengeld en een schooltas]

3. Voor € 15 per maand kunt u één kind eten en onderdak geven.


Korte lijnen en communicatie! Tijdens ons laatste bezoek hebben we geconstateerd, dat er 100% aandacht wordt gegeven aan evenwichtige voeding, kwaliteit van het onderwijs met vastgestelde normen, logopedie en een orthodontische behandeling door een ervaren orthodontist. Daarnaast wordt er dagelijks yoga gegeven en is er aandacht voor de fysieke, functionele en psychische aandoeningen van de kinderen en wordt er gewerkt aan verbetering hiervan. Kortom een verandering van levensstijl van de kinderen in een motiverende omgeving.

U wilt zeker weten dat uw bijdrage goed terechtkomt? Uw goed recht! Het bestuur van Sumbing BIbir onderhoudt korte lijnen met het GSR Craniofacial Institute.

Uiteraard houden wij u op de hoogte van de bestedingen en uw bijdrage: u ontvangt een nieuwsbrief per e-mail en vindt het laatste nieuws op onze website.