Dieren   

Aangemaakt door :

Kim De Sutter

Locatie:

Lede, België

Ons zazoe de kat heeft al een paar maanden last van haar knieschijf. Deze ontwricht constant. Door de pijn is ze ook agressiever geworden tegenover anderen... Hiervoor was ze gek van bezoek! Nu blaast ze naar iedereen. En dit komt van de pijn helaas. De operatie zou rond de 2000 euro kosten en deze hebben wij niet!

Maak kennis met Zazoe! Ze is 3 jaar en gesteriliseerd. Zij is een typische huiskat die kan genieten van de gezelligheid. Toen ze geboren was had ze al veel kwaaltjes, continue de niesziekte. Sinds enkele maanden blaast ze naar mensen die toch regelmatig op bezoek komen. Ook mankt zij een hele tijd. We zijn met zazoe naar de dierenarts geweest en zij heeft bevestigd dat hij knieschijf steeds ontwricht. Ze heeft ook spierafname, dus dit moet dus al een tijdje aan de gang zijn.


Wij hebben de info gekregen om contact op te nemen met Dierenkliniek in Destelbergen. Ik heb telefonisch de vraag gesteld hoeveel alles zou kosten. Ik kreeg de informatie dat dit rond 1500 euro zal zijn. Onderzoeken en de operatie erbij. Er zijn verschillende methoden om de knieschijf te opereren en daarom zij mij ook geen concreet bedrag kon geven. 


Als bewijzen ga ik steeds een update doen met eventuele afspraken,rekeningen,etc


Wij werken allebei maar hebben al zoveel financiële tegenslagen gehad dat we voor onszelf niet kunnen sparen, het heeft de mogelijkheid niet! Wij hebben geen schulden en willen deze ook niet creëren. Ons zazoe is ons kind. En wie een kind heeft doet er ook alles aan om een optimale gezondheid te geven en te kunnen aanbieden. Dit doet enorm pijn aan ons hart! Mijn vriend is niet volledig overtuigd via donatie. Maar we hopen op het beste om deze operatie snel te kunnen laten doorgaan. Ze word agressief van de pijn, we zien haar veranderen, wij zien leed. 

Ik hoop op steun van weldoeners.


In ieder geval, zo hartelijk bedankt om dit te lezen! Tot de volgende update!


€ 0 van € 2.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.