Yvette Runs for Rohingya

Op 4 november wals ik samen met 39 andere RfHRW deelnemers 42,195 km (ruim 60.000 stappen!) over de bruggen van New York. De voorbereiding van de marathon bestaat niet alleen uit het maken van kilometers, maar vooral ook uit het creëren van bewustzijn over en het ophalen van geld voor het werk dat Human Right Watch doet ter bescherming van de Rohingya. Het bereiken van de eindstreep voor dit project betekent voor mij dus niet alleen finishen in New York, maar vooral ook het behalen van mijn fundraising doelen.

Mensenrechten

Created by :

Yvette Voermans

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 740 of € 2.000
37% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Run for human Rights Watch

Wat doet Human Rights Watch? Human Right Watch verdedigt op wereldwijd niveau de rechten van de mens. Doormiddel van het uitvoeren van grootschalig onderzoek slaagt Human Right Watch erin om de relevante feiten rondom mensenrechtenschendingen boven water te krijgen, die vervolgens op effectieve wijze worden ingezet om druk uit te oefenen op machthebbers. Op die manier kunnen de actuele maatschappelijke vraagstukken ook daadwerkelijk worden opgelost. Hoog op de agenda van Human Right Watch staat de Rohingya-crisis. De Rohingya worden na jaren lange discriminatie en landloosheid nu onderworpen aan een etnische zuivering. Human Right Watch opereert niet vanuit een ivoren torentje, maar is ter plekke om onderzoek te doen naar en te rapporteren over de levens van ruim 671.000 Rohingya. Wat ik doe om mijn steentje bij te dragen aan het oplossen van de Rohingya-crisis? Op 4 november wals ik samen met 39 andere deelnemers 42,195 km (ruim 60.000 stappen!) over de bruggen van New York. De voorbereiding van de marathon bestaat niet alleen uit het maken van kilometers, maar vooral ook uit het creëren van bewustzijn over en het ophalen van geld voor het werk dat Human Right Watch doet ter bescherming van de Rohingya. Het bereiken van de eindstreep voor dit project betekent voor mij dus niet alleen finishen in New York, maar vooral ook het behalen van mijn fundraising doelen. Wat jij kan doen om jouw steentje bij te dragen aan het oplossen van de Rohingya-crisis? Je hand over je hart strijken door het aanvullen van mijn sponsorbedrag, makkelijk toch?