Wounded Warriors Netherlands

I CAN..... projecten/activiteiten richten zich op lichaam en geest, gezin en maatschappij. I CAN projecten zijn een hulpmiddel om lichamelijke, psychische en emotionele wonden te helen en om beperkingen te overwinnen.

Gezondheidszorg

Created by :

Wounded Warriors Netherlands

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Wounded Warriors Netherlands is er voor alle - wel of niet - lichamelijk en of psychisch gewonde (ex-)militairen/(ex-) geüniformeerde, diens gezin/familie en directe sociale omgeving. Een bijzondere groep leden zijn Militairen en Veteranen die door de minister van defensie onderscheiden zijn met het Draaginsigne Gewonden (DIG). Deze equivalent van de Amerikaanse ‘Purple Heart’ wordt toegekend aan militairen en veteranen die onder oorlogsomstandigheden of tijdens vredesoperaties lichamelijk of psychisch letsel hebben opgelopen. Voor deze groep leden is het lidmaatschap gratis. Wil je lid, aspirant lid of friend worden vul het inschrijformulier in. WWNL is er op gericht om haar leden op een actieve en aansprekende wijze te stimuleren om een negatief levenspatroon stap voor stap om te bouwen tot een meer zinvol en gezond bestaan. Kernwoorden van WWNL: Menselijk Positief ( I CAN …. ) Laagdrempelig In de maatschappij Altijd dichtbij