World Transplant Games 2017 in Malaga

World Transplant Games 2017 in Malaga

Maatschappij

Created by :

World Transplant Games 2017 in Malaga

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 1.279 of € 1.250
102.3% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Mijn vriend Olaf Sloot heeft op 14 november 2000 een nier gekregen van een levende donor, zijn vader. Het gaat heel goed met hem.

Vorig jaar is hij lid geworden van de Stichting Sport en Transplantatie (SET). Deze stichting organiseert sportwedstrijden/trainingen voor mensen met orgaantransplantaties. Dit houdt in dat mensen die een orgaantransplantatie hebben gehad onderling met elkaar een sport beoefenen.

De sporten die de SET ondersteund zijn; volleybal, atletiek, zwemmen, wielrennen, tennis, tafeltennis, badminton en golf.

Een maal in de 2 jaar worden er World Transplant Games georganiseerd door de World Transplant Games Federation. Deze spelen zijn een soort van Olympische Spelen voor mensen met een orgaantransplantatie.

Elk jaar worden er trainingen en wedstrijden gespeeld waarbij mensen zich kunnen kwalificeren voor deze spelen. Mijn vriend heeft zich dit jaar gekwalificeerd en is dit jaar door de Stichting Sport en Transplantatie geselecteerd om namens Nederland mee te doen met de sport golf.

Van 25 juni t/m 2 juli 2017 vinden in Malaga de World Transplant Games 2017 plaats.

Om mee te kunnen doen ben ik op zoek naar sponsoren voor hem.

Alle, kleine of grootte bedragen, zijn welkom om Olaf dichter bij zijn droom te laten komen om voor Nederland uit te komen op de World Transplant Games 2017 in Malaga.

Steun hem met een bijdrage om zijn droom te verwezenlijken.