WK Amerika 2017

WK Amerika 2017

Maatschappij

Created by :

WK Amerika 2017

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 60 of € 6.000
1% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Hallo lieve mensen,

Wij zijn Silvester Curiel en Lian van Breemen, 20 en 21 jaar en wonen in Eindhoven. Samen dansen wij bij CMW Studio (Eindhoven)We dansen in 2 teams, The Juniorzz (18+, 8 dansers) en The CMW Family (alle leeftijden, 40 dansers).We hebben al veel bereikt als dansers, waaronder Holland's Got Talent, NK, EK, WK, Dance Dance Dance, verschillende videoclips van bekende Nederlandse artiesten, optreden in de Heineken Music Hall en natuurlijk veel losse optredens en wedstrijden.

Onze droom als dansers is altijd geweest om te mogen dansen in Amerika.Afgelopen 5 maart was de kwalificatie wedstrijd in Nederland, hier hebben wij ons met The CMW Family, en nog 2 andere teams van CMW, zich met een eerste plaats gekwalificeerd voor het Wereld Kampioenschap van Hip Hop International in Phoenix, Arizona.

We moeten alles zelf bekostigen en om deze droom waar te maken, zijn wij bezig met verschillende sponsoracties. Alle kleine beetjes helpen en ook op deze manier proberen wij zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen om in Augustus samen naar Amerika te kunnen reizen.

Over Amerika:

Hip Hop International word ook wel de Olympische spelen van dans genoemd. Hier nemen de beste van de beste dansgroepen deel aan het kampioenschap van de hele wereld om te strijden voor de Gouden, Zilveren en Bronzen plaatsen. Bekende Internationale artiesten zoals: Usher, Justin Bieber, Missy Elliott, Jennifer Lopez, Jason Derulo, Ne-Yo, Omarion enzovoort komen kijken en genieten maar ook om zelfs eventuele dansers uit te kiezen voor de wereld. Kortom dit is het evenement om NIET te missen.

Help ons onze droom te kunnen realiseren en doneer nu!

Lieve groetjes en alvast heel erg bedankt voor alle donaties,

Silvester Curiel & Lian van Breemen