Ondernemerschap   

Aangemaakt door :

Oscar Van Hees

Locatie:

Vollenhove, Nederland

Ik zet deze crowdfunding graag op voor ons en onze mede ondernemers voor als er boetes uit geschreven gaan worden vanaf 25 september.


Als deze crowdfunding slaagd en het in ieder geval een aannemelijk bedrag op haalt dan wordt dit op een aparte rekening gezet en kunnen alle ondernemers zich bij mij melden met de boete en zal deze vanuit dit crowdfunding project betaalt worden.


Ook ben ik op zoek naar mensen die er het zelfde over denken en dit samen met mij verder uit willen/kunnen werken door bijvoorbeeld meerdere projecten of stichting op te zetten zodat we zo veel mogelijk op halen om in de toekomst zoveel mogelijk ondernemers te kunnen helpen.


Ik weet niet zo goed waar ik beginnen moet maar weet wel dat ik samen met nog heel veel ondernemers het niet eens ben met het beleid wat den haag voert en dat we moeten hier iets aan te doen.


We hebben al anderhalf jaar geen inkomsten mogen blij zijn dat we nog bestaan en dan denk je eindelijk weer te kunnen ondernemen maar dat feest gaat helaas niet door.


Want nu verlangen ze dat wij als een politie agent aan de deur gaan staan om iedereen te controleren maar het wordt eens tijd dat we weer normaal kunnen ondernemen daar waar we goed in zijn.


En daar gaan en kunnen wij helaas niet mee akkoord gaan wij hebben de middelen niet om politie agenten/controleurs in te huren en hadden we dat wel gekund dan deden wij dit alsnog niet want wij zijn ondernermers en geen controleurs!!!!


Ook zijn wij van mening dat iedere gevaccineerde net zo goed als een niet gevaccineerde het virus kunnen over dragen dus de hele qr code is één grote flop en dan erbij begrijp ik niet dat er een qr code moet komen want als je gevaccineerd bent kon je toch niet meer ziek worden en zou alles toch weer het oude normaal worden.


Dus voor de gevaccineerde onder ons wees niet bang voor de ongevaccineerde onder ons wees niet bang!!! de overheid heeft u verzekerd dat als u gevaccineerd bent u helemaal veilig bent en alles weer zo als vanouds zou worden.


Gelukkig maken wij geen verschil tussen mensen blauw groen lelijk knap oud of jong gevaccineerd of niet iedereen is welkom bij ons!!!!!!!!


En als alle nederlanders nou eens 50 cent p.p zouden over maken halen we 8,5 milioen op en kunnen we iedere ondernemer helpen dat zou nog eens een dikke middelvinger en statement naar de overheid zijn.


Dus zou zeggen laten we met zijn allen er voor zorgen dat we weer normaal kunnen leven en niet net als een koe met een oorcode overal gescand moeten worden.

€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.