Wij hebben u hulp hard nodig!

Wij hebben u hulp hard nodig!

Maatschappij

Created by :

Alphen Eagles American Football Vereniging

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 0 of € 500
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Al sinds 1985 hebben wij in Alphen aan American Football club om trots op te zijn, de Alphen Eagles. Door de jaren heen hebben wij verschillende noemenswaardige resultaten gehaald, zo zijn wij in 2012, 2013 en 2014  Nederlands kampioen geworden!

Het doek dreigt nu te vallen voor onze Alphense club. De club heeft helaas afscheid moeten nemen van een aantal seniorenleden. Het werven van nieuwe leden verloopt voorspoedig maar het ledenaantal is nog niet op het oude peil. Onze kosten zijn wel hetzelfde gebleven, huur van het veld gas/water/licht.

Er is dus een gat in de begroting ontstaan. Dit gat kunnen wij zonder hulp van anderen niet dichten. Wij hebben al vele actie binnen de club opgezet om er voor te zorgen dat de toekomst van onze club gewaarborgd blijft, maar we zijn er nog niet.

We hebben uw hulp nodig om onze club te redden. Daarom vragen aan u of u onze club (en Alphens trots!)  financieel wilt ondersteunen door een geldbedrag te doneren. 


Met uw bijdrage helpt u een geweldige sport en sportclub.

Alvast bedankt,

De Alphen Eagles