Wereldwijd 3D platform zoekt hulp!

Wereldwijd 3D platform zoekt hulp!

Maatschappij

Created by :

Wereldwijd 3D platform zoekt hulp!

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 0 of € 10.000
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Open Sim platform OSG zoekt financiele ondersteuning om hun 3D-platform in de lucht te houden.Op dit moment draait dit sociale netwerk alleen op vrijwilligers en donaties.

Wij betalen zo'n 1800 euro onkosten per maand voor onze server/website/overige apparatuur.Het bestuur bestaat alleen uit vrijwilligers.Al dit geld is ten behoeve van onze creatief/technische leden die hier een eigen 3D-wereld in hebben gemaakt.

Dit platform richt zich op iedereen die van 3D ontwerpen houdt en is internationaal georienteerd. We hebben engels, frans, duits en spaanstaligen binnen onze community,maar ook leden uit Rusland, Japan, Finland, Zweden en Japan.

Binnen de community zitten veelal mensen met een handicap of mensen die heel arm en/of eenzaam zijn. Voor hen is dit platform een dagelijks stukje geluk en kontakt met de buitenwereld.
Door de leden worden erg veel mooie dingen gemaakt in 3D, er wordt ook op sociaal gebied veel georganiseerd, zoals elkaars werk bekijken, met elkaar delen en van elkaar leren, contests, livemuziek uitzendingen van artiesten die ook lid zijn van de community.
 Er wordt erg veel gratis gedeeld en ervaren. De leden zijn over het algemeen zeer creatief/technisch en zijn vaak al jaren lid.

Op dit moment staat het water aan onze lippen, de servers zijn veroudert en we gaan misschien wel tenonder aan ons eigen succes.
 Wie zou er een financiele bijdrage aan kunnen geven, zodat al deze mensen, van over de hele wereld, door kunnen starten en op deze manier een stukje geluk kunnen behouden?


 Er tegenover staat dat u heel veel mensen gelukkig maakt en minder eenzaam, en er kan natuurlijk gepraat worden over "iets voor in return".Daarnaast zal uw naam/ bedrijf op onze website gepubliceerd gaan worden en ook op onze flyers gezet worden bij evenementen.
Uw bijdrage is ons voortbestaan!
 Indien u meer informatie wilt, neemt u dan kontakt op via de mail of neem een kijkje op onze website of Facebookpagina.

http://www.osgrid.org/index.php

https://www.facebook.com/groups/119228381495337/