Wereldrun 21 juni

Thuisfrontcommissies vanuit St Janskerk Gouda organiseren deze wereldrun voor 2 goede doelen : MAF (Bert Visscher) en Wycliffe (Koen en Petra den Hartogh).

Geloof

Created by :

Marleen van Loenen

Location:

Reeuwijk, Netherlands

€ 110 of € 250
44% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Ik ben door tante Fietje gecharterd om voor het goede doel 5 km hard te lopen:

Vanuit de thuisfrontcommissies wordt deze Wereldrun georganiseerd om geld op te halen voor Koen en Petra den Hartogh (Wycliffe) en Bert Visscher (MAF).

Koen en Petra den Hartogh vertrokken zo’n 13 jaar geleden (2006) naar Papoea Nieuw Guinea. Hij als docent en zij als verpleegkundige. Momenteel houden zij zich bezig met de ondersteuning van alfabetiseringsprojecten. Ze werkten mee aan de Bijbel op je telefoon beluisteren én lezen. Nu werken ze vooral voor het verbeteren van het onderwijs: boekjes via tablet of telefoon laten voorlezen in je stamtaal én in het Engels. Op die manier worden ook veel Bijbelverhalen verteld aan jong en oud!

Bert Visscher wordt in 2020 als piloot uitgezonden door Mission Aviation Fellowship (MAF). Zijn bestemming is nog onbekend. Als piloot wordt Ben uitgezonden naar een land waar logistieke hulp onmisbaar is. Denk daarbij aan humanitaire en medische hulp voor slachtoffers van een tsunami. Of aan ontwikkelingshulp voor mensen in afgelegen gebieden.