Wens   

Aangemaakt door :

Stichting de Berkellandse Uitdaging

Locatie:

, Nederland

Samen met ondernemers en werknemers vullen wij hartenwensen in van eenzame ouderen in de week van nationale en internationale ouderendag. Help jij ons mee alle wensen te vervullen? Vanaf 4 euro kun je al bijdragen.

Doneer nu een klein bedrag en maak een groot verschil. 


Vanaf 4 euro kunt u al bijdragen!

Vanaf 50 euro krijgt u een speciale vermelding van ons in het jaarverslag en op onze website. 

Vanaf 500 euro bent u sponsor van ons project en wordt u in alle uitingen genoemd. 


Afgelopen 2 jaar hebben we samen met ons ondernemersnetwerk zo'n 150 wensen van ouderen in vervulling laten gaan. In de praktijk zijn er in onze Gemeente Berkelland veel meer wensen. Afgelopen jaren hebben we niet alle wensen in vervulling kunnen laten gaan in verband met gebrek aan budget. Help jij ons mee om dit wel voor mekaar te krijgen? Doneer nu!


We hebben een comité opgericht in de Gemeente Berkelland bestaande uit mensen vanuit Voormekaar (wijkteams), Liviozorg, Sensire en de Gemeente.  

Samen halen wij wensen op en de ondernemersverenigingen en ons eigen bedrijvennetwerk (de matchgroep) zorgen ervoor dat diverse teams vanuit het bedrijfsleven de ouderen onvergetelijke dagen bezorgen. Nationale Ouderendag is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds en ook van hen krijgen we een financiële bijdrage om bijvoorbeeld wenskaarten te drukken en activiteiten te organiseren. Daarnaast regelen ze vrijkaarten voor diverse parken, voorstellingen en concerten. 


Natuurlijk verdwijnt eenzaamheid niet met één dagje uit. Mooi resultaat is dat we vaak zien, dat er duurzame langere contacten ontstaan. 


Dank voor uw bijdrage! 


Met vriendelijke groet,


Marleen Kosterink - Stapelbroek

Projectleider Berkellandse Uitdaging

€ 4 van € 10.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.