Wederopbouw Bart Ontwerpstudio

Wederopbouw Bart Ontwerpstudio

Maatschappij

Created by :

Wederopbouw Bart Ontwerpstudio

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 8.263 of € 15.000
55.1% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

*Het lijkt alsof je minimaal 25 euro moet doneren, maar dat is niet zo. U kunt het bedrag verwijderen en gewenste bedrag invullen. 

Beste bezoeker,

Mijn naam is Benthe Eva van Assema, student op het HMC. In de periode van 17 april tot 30 juni zou ik stage lopen bij Bart, maar er is iets vreselijks gebeurd...

Op zaterdag 22 april is de volledige werkplaats van Bart Ontwerpstudio afgebrand. Eigenlijk kon ik geen stage meer lopen, omdat er ook geen stageplaats meer was. Nu heb ik gekozen om mijn stage op te geven, en samen met Bart zijn bedrijf opnieuw op te bouwen. Wij staan hier positief in en wij willen zo snel mogelijk weer aan de slag, maar dit is niet zo makkelijk… werkelijk alles is namelijk afgebrand.

Inmiddels heb ik Bart de afgelopen weken ook persoonlijk leren kennen. Naast de liefde voor zijn werk, natuur en medemens ben ik geraakt door de oprechte manier van hoe hij in het leven staat. Nu alles wat hij heeft opgebouwd op zo’n bijzondere manier, verloren is gegaan. Voel ik een ongelofelijke drang in mijzelf om aan wie dan ook, en waar dan ook een klein beetje hulp te vragen in dit moeilijke proces. Het zou zo mooi zijn… al is het maar met iets kleins, dat jullie betekenisvol zouden kunnen zijn voor Bart.

Help Bart verder gaan en mij met mijn missie. Zodat deze bijzondere jongen weer aan de slag kan met waar hij al aan begonnen was.

Ik ben ALTIJD bereikbaar via de mail voor vragen.


Vriendelijke groet,

Benthe Eva van Assema

contact@bartontwerpstudio.nl