We kunnen het niet alleen

Voor veel mensen wordt het er niet makkelijker op. Steeds meer raakt men verstrikt in de arrogantie, de onkunde en het onbegrip van de Overheid en van andere organisaties. De Werkgroep helpt deze mensen graag. Dat doen we overigens al bijna 4 jaar.

Vrijwilligerswerk

Created by :

De Werkgroep

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 220

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Waarom deze Werkgroep?


Het blijkt dat veel mensen hulp nodig hebben. Vaak zijn conflicten met Overheden, de Belastingdienst, banken, zorgverzekeraars, gemeentes, enz. op te lossen door zelf actie te ondernemen tegen deze instellingen. Men heeft het idee dat er toch niets valt te doen tegen deze instituten. Dat is niet juist. Ze gaan er vanuit dat men geen actie onderneemt en gaan dus maar door met frustrerende en onrechtmatige acties.


Waar de de mensen o.a. mee helpen? Met schulden, jeugdzorg, sociale woningen, de participatiewet en nog veel meer. Bij elk project stellen we een een deskundig team samen dat samen met u naar een oplossing gaat zoeken en samen met u aan het werk gaat. Op deze manier hebben we de afgelopen jaren al heel veel bereikt en hebben veel mensen de regie over hun eigen leven weer teruggekregen. We doen dit vrijwillig én we doen dit al bijna 4 jaar met succes. Maar om door te kunnen gaan hebben we wel uw steun nodig.


Met vriendelijke groet,Rob Otten

info@dewerkgroep.com

www.dewerkgroep.com