Waterput voor onze basisscholen Mosima en Boithuto

Waterput voor onze basisscholen Mosima en Boithuto

Maatschappij

Created by :

Stichting Britt Helpt

Location:

Netherlands, Netherlands

Connected to:

Stichting Britt Helpt
€ 62 of € 2.500
2.5% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Stichting Britt Helpt is opgericht door de (toen) 12-jarige Britt van Berkel uit Gemert. De stichting richt zich vooral op onderwijs. En de toegang tot onderwijs. Britt is alles gaan doen om geld in te zamelen. Van cupcakes bakken tot honden uitlaten tot auto's wassen. Haar project is zo succesvol geworden, dat het nu een officiële stichting is (sinds 2014) met 3 projecten en een bestuur. De projecten zijn 2 basisscholen en 1 kinderdagverblijf en er zijn nog 20 andere aanvragen van andere scholen. Britt en leden van het bestuur gaan zelf naar ZA toe om het geld om te zetten in producten en diensten. Dus iedere euro komt goed terecht! Ze willen heel graag zo veel mogelijk kinderen helpen om zo de toekomst van het land te veranderen. Maar dat kunnen ze niet zonder jullie hulp! Britt: ''Help ons alsjeblieft, iedere euro zorgt ervoor dat een kind een beter toekomst krijgt''.

Om onze scholen goed te laten functioneren hebben ze water nodig. En dus een waterput. Als u doneert, is dit de beste en directste manier om iets goeds te doen!