Waterpomp voor asiel Malagón. Het is nu letterlijk dweilen met de kraan open!

Waterpomp voor asiel Malagón. Het is nu letterlijk dweilen met de kraan open!

Maatschappij

Created by :

Stichting WereldAsielen

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 35 of € 1.150
3% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Onze collega Carine heeft in september opnieuw 3 weken meegeholpen in het asiel van Malagón (Spanje) en opnieuw heeft zij de reis en het verblijf uit eigen zak betaald. Op zich heeft het asiel, mede dankzij de financiële steun van WereldAsielen, het best goed voor elkaar. Er wordt fantastisch voor de dieren gezorgd en het personeel zet zich voor 200% in.

Toch is er een probleem en dat heeft te maken met de afwatering. In het asiel is namelijk geen riolering, waardoor al het afvalwater (denk aan het dagelijks schrobben van de hondenverblijven) wordt verzameld in een put. Deze put moet iedere paar dagen geleegd worden, zodat het asiel niet onderloopt en er geen ziektes uitbreken. Tijdens de regenperiode moet het water eigenlijk dagelijks weggepompt worden om Middeleeuwse toestanden te voorkomen.

Noodgedwongen wordt er af en toe een pomp gehuurd, als de situatie echt onhoudbaar is. Maar dat huren kost geld en daardoor blijft er minder geld over voor de zorg van de dieren. Een pomp kopen is helemaal onmogelijk. Er zijn meerdere offertes aangevraagd en de goedkoopste komt op € 1.150,-.

Of maakt u het onmogelijke waar? Wilt u misschien bijdragen aan deze waterpomp? Het is natuurlijk een fors bedrag, maar iedere euro telt. Veel kleine bedragen bij elkaar levert uiteindelijk ook een groot eindbedrag op! Bedankt namens de dieren in Malagón!