Walk of Doubts, Eef van Breen

Walk of Doubts is een break-up album. In 90 minuten word je meegenomen in de emoties van iemand wiens relatie net eenzijdig beëindigd is. Doordat het album alleen te luisteren is terwijl je wandelt door je eigen stad, ga je je eigen omgeving met nieuwe ogen zien en anders ervaren...

Kunst & cultuur

Created by :

Eef van Breen

Location:

Amsterdam, Nederland

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

De Eef van Breen Group wordt geleid door componist/trompettist/zanger Eef van Breen (1978) en bestaat uit een vaste kern van jazz -en klassieke musici, en een variabele groep musici, filmmakers en andere kunstenaars daaromheen.


De group maakte de afgelopen jaren grote tournees door het land met multi-disciplinaire voorstellingen rond grote maatschappelijke thema’s zoals dementie, vluchtelingenproblematiek, idealen en dromen, oorlog en vrede, kindermishandeling, omgaan met geboorte en dood. Waaronder met het Noord-Nederlands Toneel; Misdaad en Straf, Fellini, De laatkomer, All inclusive, BORGEN.


Nieuw concept

Het nieuwe album ‘Walk of Doubts’ van de Eef van Breen Group is geen cd of Spotify-lijst, maar een wandeling.

Het nieuwe album ‘Walk of Doubts’ van de Eef van Breen Group is een nieuwe manier van muziek en je eigen stad beleven.


Lokaal

Samen met lokale kenners van de omgeving, stippelen we een route uit die precies zo lang duurt als het album. De route brengt je langs plekken die verband houden met de muziek: een drukke plek, of juist een rustige. Een onverwacht bankje of een nog nooit opgemerkte gevel. Je wandelt de route zelf, met de muziek op je koptelefoon. De route-aanwijzingen worden subtiel gegeven in je oor, via www.walkofdoubts.com, dat voor iedereen met een smartphone makkelijk is te gebruiken.

De verschillende delen van de muziek starten in als je op de juiste plek bent. Hierdoor ontstaat er optimale interactie tussen de luisteraar en de stad.


Waarom doneren?

Op dit moment is de Walk of Doubts enkel te beluisteren/beleven in Amsterdam-Noord en is de realisatie hiervan volledig gefinancierd door de Eef van Breen Group. Dit alles is ook nog gratis voor de wandelaars. 12 april jl. was de release en dit is met groot succes ontvangen.  


Het is onze droom om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met dit innovatieve concept. Maar daarvoor hebben we geld nodig en dat vragen wij o.a. via donaties.