VUUR

VUUR6+ Roeit Ringvaart

Maatschappij

Created by :

VUUR

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

VUUR zal dit jaar 100 kilometer roeien bij de Pathenon-EY Ringvaart Regatta. We willen hiermee geld inzamelen voor Healthy Entrepeneurs en het EFR Involve Research Project.


 Het EFR Involve Research Project is een vrijwilligersproject, waarbij het Involve Team in samenwerking met een partner een onderzoek uitvoert om een duurzame ontwikkeling te leveren aan de maatschappij. Dit jaar zal er samengewerkt worden met Healthy Entrepeneurs.Healthy Entrepeneurs is een non-profit organisatie met als missie het verbeteren van de toegankelijkheid naar betaalbare en betrouwbare geneesmiddelen in ontwikkelingslanden. 

Het onderzoek van dit jaar zal zich focussen op de situatie in Uganda. Om dit onderzoek te kunnen financiëren en een duurzame verbetering te leveren In Uganda, is er natuurlijk geld nodig. Daarom zijn wij als roeiers erg dankbaar voor elke bijdrage, klein of groot :)

Een van de roeiers zal meegaan met het Involve Team naar Uganda, waar het uiteindelijk veldonderzoek plaats zal vinden, en zij gaat hard haar best doen om het daar ten goede te besteden.Help spread the word!