Vrijwilligerswerk Kara Tepe (team 148)

Vrijwilligerswerk Kara Tepe (team 148)

Maatschappij

Created by :

Vrijwilligerswerk Kara Tepe (team 148)

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 1.290 of € 2.500
51.6% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Vrijwilligerswerk op Kara Tepe

Lieve allemaal! Wat zijn we super blij met al jullie donaties! Zo mooi om te zien dat zoveel mensen hun hart hebben laten spreken en onze actie -via deze site maar ook vaak rechtstreeks- hebben gesteund. Het aantal vluchtelingen op Kara Tepe neemt nog elke dag toe, dus er is behoefte aan heel veel geld om iedereen daar te helpen. We gaan ál jullie donaties nu meenemen naar Lesbos en besteden aan voedsel voor de vluchtelingen! Heel veel liefs, Romy en Thelma --------------------------

Lieve allemaal!

Van 11 tot 19 augustus a.s. gaan wij onze handen uit de mouwen steken in vluchtelingenkamp Kara Tepe op Lesbos. Dit doen we via de stichting Because We Carry (www.becausewecarry.org). Op Lesbos is sprake van een humanitaire ramp. In het overvolle kamp Moria is het een uitzichtloze, gevaarlijke situatie voor duizenden getraumatiseerde vluchtelingen. De meest kwetsbare vluchtelingen, waaronder vaak vrouwen en kinderen, worden overgebracht en opgevangen in een andere kamp, Kara Tepe. Daar is plek voor ongeveer 1200 mensen. En daar gaan we aan de slag! Elke week vertrekt er een team van 8 vrijwilligers naar Lesbos, dat een week lang vrijwilligerswerk gaat doen in het kamp. Van het uitdelen van ontbijtjes, organiseren van activiteiten, spelletjes doen met de kinderen, geven van Engelse les tot het gewoon even laten merken dat we er voor elkaar zijn. En wij zullen team 148 zijn!

En natuurlijk gaan we niet met lege handen die kant op. Elk team verzorgt en betaalt het ontbijt voor álle vluchtelingen gedurende die week. Daarvoor hebben wij minimaal 2500 euro nodig! Onze eigen reis & verblijf betalen we uiteraard zelf, zodat ELKE EURO rechtstreeks gebruikt wordt voor dit doel!

Jouw financiële steun is meer dan welkom, elke euro helpt ons weer een stukje verder! Het lijkt misschien een druppel op de gloeiende plaat, maar met z’n allen kunnen we van die druppels een rivier van betekenis maken!

Mogen we ook op jouw bijdrage rekenen? Voor meer informatie, kan je ons altijd even een berichtje sturen of je kan een kijkje nemen op onze facebook site "Vrijwilligerswerk Romy & Thelma" (@becausewecarryteam148). Alvast enorm bedankt namens de bewoners van vluchtelingenkamp Kara Tepe op Lesbos!

Liefs, Romy & Thelma