Vrijwilligerswerk in Oeganda!!

Vrijwilligerswerk in Oeganda!!

Maatschappij

Created by :

Vrijwilligerswerk in Oeganda!!

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 0 of € 4.500
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Wij zijn Torben en Rolf, we zijn 14 en 15 jaar en we zitten op het Bonhoeffer College Bruggertstraat in Enschede. We zitten nu in 3 gymnasium en in april 2018 gaan wij samen met onze school, het Bonhoeffer College Bruggertstraat, en in samenwerking met BeMore twee weken vrijwilligerswerk doen in Oeganda.

Oeganda is een heel arm land in Afrika.  Om ze te helpen hebben we uw steun en donatie hard nodig.  Verder  gaan we dingen doen zoals een toiletgebouw bouwen of les geven op een school. Door middel van onze acties willen we die mensen een toekomst helpen opbouwen. We steken ons handen uit de mouwen bij verschillende lokale projecten en zien de wereld vanuit hun perspectief. 

Voor ons zelf is het natuurlijk een geweldige ervaring om een nieuwe cultuur te leren kennen. En om mensen die het niet zo goed hebben als jou te helpen. 

We hebben zelf ook al verschillende acties gevoerd. Eén daarvan was op Koningsdag. Mensen konden geld betalen om eieren op ons te gooien. Dit was erg succesvol! Maar we gaan nog meer acties houden en we houden je op deze site op de hoogte. 

Alvast bedankt voor uw steun!

Torben en Rolf