Vrijwilligerswerk   

Created by :

Lotte Kremer

Location:

, Nepal

Vrijwilligerswerk in Nepal via Raleigh - 2019

Nepal is in 2015 getroffen door zware aardbevingen en nog lang niet hersteld. Als onderdeel van Raleigh gaat Lotte Kremer daarom in februari hierheen om projecten uit te voeren die gericht zijn op het (her)bouwen van sanitaire voorzieningen en toevoer van schoon water. Hiervoor wil zij voor Raleigh geld ophalen!

Hoi! Mijn naam is Lotte Kremer. Ik ben 18 jaar oud en ben van plan om dit jaar voordat ik ga studeren een tussenjaar te nemen. Als onderdeel hiervan ga ik in februari 2019 voor Raleigh naar Nepal. 


Wat doet Raleigh precies?

Raleigh is een internationale organisatie die in verschillende landen duurzame ontwikkelingsprojecten uitvoert. In elk land zijn de doelen anders, maar in grote lijnen zijn de projecten gefocust aan de ene kant op schoon water en hygiëne en aan de andere kant op milieu. Een groot probleem in Nepal is de watervoorziening, vandaar dat hier mijn aandacht naar uit zal gaan. Raleigh vindt het van belang dat de werkzaamheden worden uitgevoerd door een goede samenwerking van lokale bewoners en de jonge vrijwilligers, waarvan ik er 1 zal gaan zijn.


Wat wordt mijn taak als vrijwilliger in Nepal?

In Nepal ga ik op twee verschillende locaties deelnemen aan een ontwikkelingsproject. Mijn werkzaamheden variëren van het bouwen van sanitaire voorzieningen (waterleidingen, wc's etc.) tot het geven van uitleg over het belang van een goede omgang met water en hygiëne. Ik zal daar gaan samenwerken met een kleine groep van internationale jongeren, waarvan ongeveer een kwart Nepalees is. 


Waarom doneren?

Voor Raleigh wil ik een bedrag van 2000 euro via donaties en sponsoring bij elkaar halen, zodat daarmee deze projecten kunnen worden ondersteund. Om dit doel te bereiken is alle hulp welkom! Om te doneren drukt u op de oranje button aan de linkerkant van de pagina. Elk bedrag helpt.

€ 800 of € 2.000
40% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Anne-Mieke 2 years ago
€100
Anonymous 2 years ago
€25
Ingrid 2 years ago
€100
Anonymous 2 years ago Lieve Lotte, heel goede reis, heel veel succes met alle werkzaamheden , zo goed dat je meehelpt en meeleeft in Nepal! Denk aan je , liefs , Edith
€50
Anne-Mieke 2 years ago
€100
Anonymous 2 years ago
€25
Ingrid 2 years ago
€100
Anonymous 2 years ago Lieve Lotte, heel goede reis, heel veel succes met alle werkzaamheden , zo goed dat je meehelpt en meeleeft in Nepal! Denk aan je , liefs , Edith
€50