Vrijwilligersproject Albanie

Vrijwilligersproject Albanie

Maatschappij

Created by :

Projectreis Albanie

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 710 of € 1.000
71% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Hallo lieve mensen,

In oktober vlieg ik samen met vier collega’s naar Albanië om ons eigen vrijwilligersproject te realiseren! De levensomstandigheden in Albanië zijn zeer laag vergeleken het Europees gemiddelde, zo ook de medische voorzieningen. Met onze achtergrond in de zorg denken we een effectieve bijdrage te kunnen leveren door middel van voorlichting, nieuw materiaal en eten. Om onze inzet zo effectief mogelijk te maken, kunnen we jouw hulp gebruiken!

Maak jij ons blij met een bijdrage? Klik dan op ‘doneer nu’.

Hieronder lees je meer over de losse organisatie & de projecten.

Psychiatrisch ziekenhuis Elbasan
Het materiaal waar ze nu mee werken is zeer gedateerd en vaak niet hygiënisch. We zullen het ziekenhuis nieuw materiaal schenken. Ook zullen we activiteiten organiseren die de patiënten stimuleren zich te ontwikkelen. Om te zorgen dat ons initiatief voort blijft leven geven we voorlichting aan de medewerkers over het gebruik van de materialen en het doel van de activiteiten.

Ziekenhuisafdeling gevangenis Tirana en Kruije

Hier focussen we ons vooral op het materiaal, ook hier bieden we nieuw materiaal aan en zullen we voorlichting geven specifiek gericht op professioneel en duurzaam gebruik van dit materiaal.

Voedselbank Albania (www.shkbsh.com)
Om de werkzaamheden van de voedselbank te ondersteunen zullen we voedsel inkopen en het rondbrengen bij arme gezinnen. Er zijn veel kinderen afhankelijk van deze acties.

Jouw hulp
Om dit project te realiseren is er geld nodig voor het medische materiaal en het voedsel dat we willen weggeven. Voor één euro kan de voedselbank een kind al twee maaltijden geven!

Echt iedere euro helpt!

Heel erg bedankt,

Chelsey