Ondernemerschap   

Aangemaakt door :

Eetlokaal Bartho

Locatie:

Amersfoort, Nederland

Letterlijk anderhalve dag voor het overlijden van Marlies gaven we een klap op het plan om eetlokaal Bartho een andere koers op te sturen. De droom van Marlies en Ruud zou een tweede leven krijgen. Marlies is er niet meer. De droom nog wel. Help Ruud om Bartho een tweede leven te geven en hun droom waar te maken!

Met de opening van eetlokaal Bartho 2.0, in winkelcentrum "De Nieuwe Hof" in Amersfoort-Noord, werd de droom van Ruud Blikman en Marlies Peters werkelijkheid: een eigen bistro. Vanaf mei 2017 had Nieuwland eindelijk weer een eigen bistro, waar gasten gezellig een hapje konden eten en een borreltje konden drinken. De bistro kende een flitsende start en trok veel belangstelling, maar kon dat tempo niet volhouden en heeft het niet altijd even makkelijk gehad. Daarom zijn Ruud en Marlies begin 2019 een plan gestart om het concept van de bistro te veranderen. Van een traditionele bistro naar een gezellige, sfeervolle huiskamer die voor iedereen biedt wat hij of zij zoekt: een lekker, betaalbaar hapje eten, een gezellige borrel met vrienden of familie, even bijkletsen met bekenden onder het genot van een bakje koffie, een verjaardag vieren met een groots feest, met z'n allen een mooie pot voetbal kijken. Naarmate het plan gestalte kreeg, groeide het enthousiasme en de positiviteit.


Letterlijk anderhalve dag nadat het plan vol geestdrift in gang werd gezet, sloeg het noodlot toe door het plotselinge en totaal onverwachte overlijden van Marlies. Een persoonlijk drama voor Ruud, kinderen, familie en vrienden. Een zwarte bladzijde voor Bartho. Een streep door de rekening van het plan waar net vol passie mee gestart was.


De allermooiste manier ter nagedachtenis aan lieve Marlies, is haar droom werkelijkheid te laten worden. Dat kan alleen maar met jullie hulp die al in overweldigende mate is aangeboden. Daar zijn we iedereen diep dankbaar voor. Maar er is meer nodig om de droom van Ruud en Marlies uit te laten komen. De uitvoering van het plan om het concept te veranderen, heeft financiële ondersteuning nodig. Daarom starten we deze fundraiser, die een bijzonder karakter heeft. Jullie bijdragen zijn namelijk niet slechts donaties die in dank aanvaard worden. Elke financiële bijdrage wordt beloond met een cadeaukaart, waarmee je lekker bij het eetlokaal kunt komen eten en drinken. Dat werkt als volgt:


  • Voor een bijdrage tot EUR 100 krijg je van het eetlokaal een cadeaukaart ter waarde van je inleg.
  • Voor een bijdrage tussen de EUR 100 en de EUR 250 krijg je van het eetlokaal een cadeaukaart ter waarde van je inleg plus 5%.
  • Voor een bijdrage tussen de EUR 250 en de EUR 500 krijg je van het eetlokaal een cadeaukaart ter waarde van je inleg plus 10%.
  • Voor bijdragen hoger dan EUR 500 krijg je van het eetlokaal een cadeaukaart ter waarde van je inleg plus 15%.


Om deze fundraising nog meer kracht bij te zetten, organiseren we ook een bijeenkomst. Onder het motto “Vrienden van Bartho, keeping the dream alive” nodigen we jullie daarom van harte uit om op zaterdag 28 september a.s., vanaf 18.00 uur naar Bartho te komen voor een hapje en een drankje. We presenteren dan de nieuwe koers van het eetlokaal, helemaal in het gedachtengoed van Marlies. Zaterdag 28 september a.s. 18.00 uur. Keeping the dream alive. Zet het alvast in je agenda en we hopen je dan te mogen verwelkomen.

€ 8.250

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.