€ 1.933 77%
van € 2.500
gesloten

Deel pagina via:

Meer muziek

Als Free Academy Bigband willen we zoveel mogelijk mensen van muziek laten genieten! Daarom treden we graag op tijdens uiteenlopende (sociaal-maatschappelijke) evenementen en op diverse locaties. Voor deze optredens is echter niet altijd een (onkosten)vergoeding beschikbaar. Om toch niet-betaalde optredens te kunnen verzorgen, richten we een klein fonds in om onkosten voor vervoer, bladmuziek en dirigent te kunnen dekken. Met onze voorjaarsactie hopen we € 2.500,- voor dit fonds bij elkaar brengen. Natuurlijk kunt u ons met elk willekeurig bedrag steunen. Maar u kunt ook kiezen voor een donatie waar een leuke tegenprestatie tegenover staat. Drie daarvan hebben te maken met het concert dat wij op vrijdagavond 20 april 2018 om 20:30 uur geven in de Binnenhof van de VAK, Centrum voor de Kunsten, Westvest 9, 2611 AX, Delft. 

Bij een donatie van:

  • € 15,- ontvangt u een vrijkaartje* voor ons concert op 20 april (20.30 u)
  • € 25,- een vrijkaartje* voor het concert op 20 april met vooraf een energieke workshop door onze dirigent Søren Ballegaard (19.30 u)
  • € 40,- een vrijkaartje* met diner vooraf (vanaf 17 uur, een heerlijk big-band-buffet) en als u wilt ook de workshop
  • daarnaast bieden wij voor € 750,- een exclusief optreden van de Free Academy Bigband op uw eigen locatie.

*inclusief twee consumptiebonnen

Laat uw naam en emailadres achter als u een bedrag doneert met een tegenprestatie (dat kan via de donatiemodule. LET OP: vink wel het vakje 'Anoniem' als u niet wilt dat uw naam en giftbedrag op de actiepagina zichtbaar worden). Wij nemen per email contact met u op over de tegenprestatie. Doneert u vlak voor 20 april, dan kan het zijn dat onze mail u niet op tijd bereikt. U kunt dan gewoon naar het concert komen en u melden bij de ingang, waarna u toegang krijgt tot het concert, de workshop en/of het buffet. Voor info over bereikbaarheid van de locatie, kijk op vak-delft.nl.  

Bedankt voor uw gift!