Voor! en Verder? (referendum EU-Oekraine0

ooit een Oekrainer ontmoet, voordat u gaat stemmen voor het referendum op 6 april

Mensenrechten

Created by :

Voor! en Verder? (referendum EU-Oekraine0

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Van 29 mrt tot 6 april toert een groep van 7 enthousiaste Oekrainers door Nederland en geeft overal bijzondere presentaties. Zij laten u op een sympathieke, empathische en vooral andere manier kijken naar de vraag van het referendum. Vanuit de invalshoek van Perspectieven en niet vanuit Problemen & Polarisatie, 

Perspectieven Voor Oekraine, Voor Nederland, als Voor Europa!  Verder kijken! Voorbij het referendum!

Zie voor een overzicht van alle presentaties de website www.voorenverder.nl

Deze campagne is een particulier initiatief, geheel onafhankelijk en ongebonden. Op basis van vrijwilligerswerk. Voor de 'out-of-pocket'' kosten zoals tickets, promotiemateriaal, huur VW-busje, ed. is E 5.000,- beschikbaar (bijdrage ref.cie). Maar a.g.v. het succes (meer presentaties ed) en het achterwege blijven van toezeggingen ''in natura', hebben we op korte termijn nog E 1,820,- nodig! 

Voor een substantiële gift komt het team graag bij u op de koffie om u te bedanken en iets over Oekraine te vertellen. Ook geve we graag (voor een grotere groep) de presentatie (als het nog past in de planning)

contact: peter@lems.nu, 0645390187