Vrijwilligerswerk   

Aangemaakt door :

Lumi Schuring

Locatie:

Kaapstad, Zuid-Afrika

Een half jaar ga ik vrijwilligerswerk doen in Zuid-Afrika bij Amoyo Performing Arts Foundation. Deze instelling biedt jongeren uit krottenwijken de kans om zich zelf te ontwikkelen door middel van muziek en dans.

Hallo, ik ben Lumi Schuring en zit nu in het 3de jaar van mijn opleiding Media vormgeving Art and Design op het DaVinci College in Dordrecht.

Het doel van mijn opleiding is mezelf te ontwikkelen in het ontwerpen van posters, logo's enz. Binnenkort ga ik mijn kennis in de praktijk

brengen op een stageplek in Zuid-Afrika, Cape Town. 


Het bedrijf waar ik het komende half jaar vrijwilligerswerk ga doen is Amoyo Performing Arts Foundation. Deze instelling biedt jongeren uit krottenwijken de kans om zich zelf te ontwikkelen door middel van muziek en dans. 


Ik ben deze crowfunding gestart, omdat mijn school alleen stage binnen Europa vergoedt. Daarom is mijn vraag of jullie mij willen sponsoren, zodat ik de basiskosten, die ik ga maken kan betalen. Met het geld wil ik ook materialen voor mijn workshops kopen.


Wat ga ik daar doen?

  • Reclameposters en flyers maken voor optredens
  • Informatie voor toeristen vormgeven
  • Video’s en foto’s bewerken en kleine filmpjes maken
  • Workshops met de studenten organiseren in het ontwerpen van attributen en maskers


In de tijd dat ik daar ben, hoop ik mijn kennis over te brengen aan de studenten van Amoyo, zodat zij daarna zelfstandig verder kunnen

werken aan dit project. Mijn stageperiode loopt van 11 februari tot 6 augustus 2019. Ik hoop op veel steun. Als jullie willen doneren klik dan op de doneer knop!!


Bekijk ook mijn website om te zien wat ik daar allemaal doe.

https://www.lumi-in-south-africa.com/


Bij voorbaat hartelijk dank, ook namens de studenten van Amoyo.€ 1.110 van € 4.000
27.8% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.