Voor de natuur, het kind en de toekomst!

Voor de natuur, het kind en de toekomst!

Maatschappij

Created by :

Voor de natuur, het kind en de toekomst!

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 0 of € 2.500
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

De jeugd heeft de toekomst zegt men! Nu wordt dat zonder natuur erg lastig. 

In 2017 leid ik zes weken een expeditie in het amazone gebied in Peru. Het is één van de gebieden met de hoogste biodiversiteit ter wereld! Tijdens de expeditie begeleid ik jongeren die een kans krijgen om een wereldervaring op te doen! Ik ben verantwoordelijk dat zij de expeditie tot een goed einde brengen! Elke dag ben ik aan het sporten om fysiek in goede conditie te zijn, volg trainingen zoals een cursus waarbij je met giftige slangen omgaat, een EHBO-cursus, trainingen om om te gaan met psychologische problemen die kunnen ontstaan tijdens de expeditie bij de jongeren, etc... etc...

Crowdfunding

Tijdens de expeditie word ik niet betaald. De kosten dien ik zelf te betalen. Bijvoorbeeld het ticket, de materiaalkosten, de trainingen en opleidingen en voorbereidingskosten (zoals studieboeken voor het bestuderen van de lokale planten- en diersoorten). Daarom ben ik een crowdfunding campagne gestart. Met het geld dat ik inzamel, zal het mogelijk zijn om zonder financiële zorgen de expeditie tot een succes te leiden! Help jij mij mee met de mooiste levenservaring van de jongeren ooit? Als expeditieleider heb ik jou ook iets te bieden.

Doneer je tot €50 dan mail ik je een foto van de expeditie toe.

Voor €50 - €150 geef ik je een boekje met tien foto's van de expeditie.

Voor €150 - €250 deel ik een drone video, een boekje met tien foto's en een persoonlijk verhaal van één van de meest spectaculaire momenten van de expeditie.

Boven €250 bespreken we af onder het genot van een kopje koffie, een glaasje bier of wijn en deel ik achteraf mijn ervaringen die ik tijdens de expeditie heb opgedaan.

Heb je vragen? Mail of bel gerust naar onderstaande gegevens.

Alvast bedankt voor je steun!

Supergroet Laurens van Arnhem

Telefoonnummer : 06-51227849

Email: lvanarnhem@hotmail.com