Vlechtwerk

Stop met vechten, begin te vlechten

Kunst & cultuur

Created by :

Overbruggen Amsterdam

Location:

Netherlands, Netherlands

Connected to:

Overbruggen Amsterdam
€ 553 of € 2.500
22.1% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Op zondag 2 juli komt er een festival over diversiteit en verbinding in Amsterdam. Wij zijn druk bezig met de organisatie en daar willen we zoveel mogelijk mensen bij betrekken.

Het festival, VLECHTWERK, wordt georganiseerd door studenten uit het MBO, HBO en WO. Het is eigenlijk heel bijzonder dat het MBO, HBO en WO nooit samenwerken, terwijl we zoveel kunnen leren van elkaar. Daarom is er VLECHTWERK, waarin een groep van 91 studenten van het ROC, de HvA en De Bildung Academie deze verbinding opzoekt en wil verspreiden.

Hoe gaan wij dit doen? Samen met jou gaan wij een festival organiseren. Waarom doen wij dit? Om diversiteit een duurzame plek te geven binnen Amsterdam. Wat hebben wij hier voor nodig? Jullie betrokkenheid! Want wij staan voor verbinding. Iedereen mag mee doen. Het wordt een festival van ontmoetingen tussen verschillende culturen om de verbinding aan te gaan, die je normaal gesproken niet zo snel aan zou gaan.

Samen gaan we feesten, dansen, eten en leuke workshops volgen. Niet vechten, maar vlechten!


WAT KAN IK DOEN?
Wij kunnen natuurlijk zo hard vlechten als we willen, maar dit culturele evenement komt er niet zonder jou! De gemeente heeft voor de helft bijgedragen aan ons project, jij zorgt voor die andere helft!  Draag bij aan inclusiviteit en word ook Vlechter!

WAAR GAAT MIJN GELD NAAR TOE?
Jouw geld wordt gebruikt om leuke activiteiten te organiseren en gaat naar artiesten die staan voor verbinding. die ervoor zorgen dat je letterlijk Jan en Alleman gaat ontmoeten.

WIE STEUNT VLECHTWERK?
Ons project wordt gevolgd door de Groene Amsterdammer. Daarnaast worden we gesteund door de gemeente Amsterdam en wordt het project gefaciliteerd door Radion Amsterdam. Daarbij werken we met bekende Vlechters die ons project een warm hart toedragen en onze boodschap verspreiden.

MAKEN JULLIE WINST?
Nee, het geld gaat naar een stichting en er wordt dus geen winst gemaakt. Het geld wordt uitsluitend ingezet om het festival mogelijk te maken. Als er meer wordt overgehaald, kunnen we het festival ook weer groter uitpakken.

WAT KRIJG IK ERVOOR TERUG?
Eeuwige roem, consumpties voor connected drinks, workshops, meet-and-greet mystery artist, haar laten invlechten, henna tatoeage, wall of fame, vlechters publiciteit


 €5             Je krijgt een persoonlijke dank e-mail                
 €7,50        Gratis consumptie
 €15           Gratis toegangskaartje en een gratis consumptie
 €25           Je haar wordt professioneel gevlochten!
 €50           Gratis toegangskaartje en een henna tatoeage
 €100         EEUWIGE roem! Je komt op de wall of fame tijdens vlechtwerk
 €250         Een plekje in de vlechthemel, je logo wordt vermeld op het sponsorbord
 €500         Je krijgt 10 minuten het podium om iets te vertellen over jouw inclusiviteitsbedrijf
 €1000       Je hebt ons hart veroverd. Karmapunten ++, daarnaast komt je (bedrijfs)naam op één van de stages