Bruiloft   

Created by :

David Rahn

Location:

Rheinau, Schweiz

Bezoek mijn vrouw in Mexiko

Ik zamel geld in om mijn vriendin te bezoeken en te trouwen. Ik heb niet veel geld, ik woon in Zwitserland en ik heb een huur die mijn rekeningen betaalt, ik heb deze huur vanwege verschillende psychische diagnoses. Ik kan de reis of het huwelijk niet betalen en ik wil haar de gelukkigste persoon maken met dit fonds. Ik wil het geld inzamelen voor de reis en een mogelijke huwelijkstoeslag.


Ik kan u verzekeren dat mijn taak eerlijk en betrouwbaar is en dat ik hem nergens anders voor zal gebruiken.


Mijn naam is David Rahn, ik probeer geld in te zamelen voor de liefde van mijn leven, maar anders dan in andere levens heb ik op dit moment niet genoeg om het zelf te verdienen, ik wil mijn vrouw zo gelukkig mogelijk maken met dit Fonds.


De reden waarom iemand het zich niet kan veroorloven, is.

Ik ben een gehandicapte jonge man met verschillende psychische aandoeningen. Mijn inkomen is afkomstig van een verzekering die mij huur betaalt. Mijn inkomen staat op het laagste in de Zwitserse statistieken en ik heb een fonds nodig om van de vrouw van mijn leven een jonge vrouw van Haooy te maken.En ik denk dat het een goed idee en een goede reden is om een fonds te openen.
€ 0 of € 10.000
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.