€ 100 40%
from € 250
closed

Share page on:

Deze zomer werd het asiel in Orasje (Bosnië) getroffen door een medische ramp. Onder de honden heerste namelijk een virusincfectie, een vorm van bronchitis. De honden werden ziek en moesten allemaal behandeld worden. Dure medicatie en heel erg veel zorgen voor het team. Vooral ook omdat een groot deel van de honden al flink op leeftijd is. Gelukkig zijn ze na de behandelingen helemaal hersteld. Maar ja, een deel van de rekening moet nog wel worden betaald.

De naam van het asiel is "Posljednja Oaza". Dit betekent in het Nederlands "laatste oase". En ondanks de medische tegenslag doet Posljednja Oaza haar naam opnieuw eer aan. Het is namelijk een geweldige en veilige plek voor honden die het op straat niet redden. Waar ze de zorg krijgen die ze verdienen, zodat ze hun leven in liefde kunnen vervolgen.

Sinds 2004 is WereldAsielen actief in Bosnië en meteen in samenwerking met de experts op het gebied van de zwerfdierenproblematiek in specifiek dit land, namelijk Stichting Dierenopvang Bosnië. Een geweldige samenwerking waarin veel bereikt wordt, maar dan is zo'n financiële tegenslag erg jammer. Help ons alstublieft de laatste kosten voor de behandeling van de virale infectie te betalen. Alvast hartelijk bedankt!!