Violet de Kruif

Violet de Kruif

Maatschappij

Created by :

Run for Human Rights Watch

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 820 of € 2.000
41% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

--Run for Human Rights Watch 2017--

Na alle updates over trainingen, uitnodigingen voor benefietveilingen en feesten zal het jullie waarschijnlijk niet zijn ontgaan: op 5 november 2017 ren ik samen met 39 sportievelingen voor Human Rights Watch de New York City Marathon!

Met deze sportieve uitdaging van 42.195km vragen wij aandacht voor de werkzaamheden van Human Rights Watch op het gebied van klimaatverandering en mensenrechten. Dit onderwerp verdient extra aandacht want klimaatverandering beïnvloedt de leefomstandigheden van bevolkingsgroepen wereldwijd. Problemen door extreme droogte, overstromingen en voedseltekorten zijn aan de orde van de dag en treffen vooral de minst welvarende gemeenschappen. Juist deze kwetsbare groepen probeert Human Rights Watch met haar projecten te beschermen.

Human Rights Watch neemt geen overheidsgeld aan en is voor de uitvoering van haar activiteiten geheel afhankelijk van de steun van particuliere donateurs en stichtingen. Ik zet mij daarom graag in voor deze organisatie en hoop dat ik met het bereiken van de eindstreep in New York niet alleen een sportieve prestatie heb kunnen neerzetten, maar ook als fundraiser mijn doel heb bereikt.

Doneer een mooi bedrag (bijvoorbeeld een bedrag per af te leggen kilometer) voor mijn ‘Run for our Planet’ in New York en help daarmee Human Rights Watch bij haar belangrijke werkzaamheden.

Alvast veel dank!